2013-07-08 01:49:04
Φωτογραφία για Η «Όπερα της Βαλίτσας» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μεγαλουργεί στη Μυρτιά!
Η μαγική «Όπερα της Βαλίτσας» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει, αυτή την ώρα, στην πλατεία του... Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη την όπερα «Μποέμ» του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη.

Ευέλικτη, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, η Όπερα της Βαλίτσας ταξιδεύει σε απρόσμενους χώρους, συνοδεία των εξαιρετικών τραγουδιστών της ΕΛΣ, με ένα πιάνο αντί για ορχήστρα και όλα της τα σκηνικά... σε μια βαλίτσα με σκοπό να συναντήσει και να γοητεύσει ένα νέο κοινό.

Αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία μπροστά από την αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου, ο πρώην πρόεδρος του Μουσείου, τ. Πρύτανης Καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης θα παρουσιάσει αποσπάσματα από το βιβλίο του με τίτλο Ένας αστρολάβος συνομιλεί με τη Μουσική, ενώ σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ερμηνεύσουν γνωστές άριες.

Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερες στο κοινό.

Εν τω μεταξύ, χθες, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς το "Λυρικό Λεωφορείο" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κινούνταν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και σκόρπιζε ... νότες, με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα, στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στη Μυρτιά, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 ετών από την ίδρυσή του.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ