2013-07-07 23:57:07
Φωτογραφία για Χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι τον Καμίνη
Επίθεση από διαδηλωτές έξω από την ΚΕΔΕ δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των συνεργατών του, άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με γροθιές.

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι ο κ. Καμίνης υπέστη σοκ από την επίθεση αλλά δεν τραυματίστηκε.

Διαβάστε την ανακοίνωση από τον δήμο Αθηναίων.

«Η σωματική επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων και προσθέτει:

«Στοχοποιώντας ρητά τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια έχει τοποθετηθεί σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, κ. Θ. Μπαλασόπουλος, επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα των πελατειακών σχέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι συνθήκες κατατρομοκράτησης που κάποιοι επιχείρησαν να επιβάλουν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και οι τραμπούκικες επιθέσεις, δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων στον ευαίσθητο αυτό χώρο, και απαιτείται η ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη τους».


Διαβάστε την ανακοίνωση του Σ.Ε.Δ.Α

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή απαράδεκτη  και άθλια επίθεση εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη και θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες ουδεμία σχέση μπορούν να έχουν με το συνδικαλιστικό κίνημα και με τους εργαζόμενους.

Η έκφραση ιδεών δεν μπορεί να ποινικοποιείται ούτε να γίνεται αντικείμενο προπηλακισμών και ύβρεων.

Τέτοιες πρακτικές πρέπει άμεσα να καταδικάζονται απ΄όλους και να περιθωριοποιούνται οι δράστες τους ώστε να σταματήσει επιτέλους η στοχοποίηση προσώπων τα οποία έχουν διαφορετική γνώμη και στα οποία έχουμε υποχρέωση να  εξασφαλίσουμε την  δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης.

Για μας η καταδίκη είναι απερίφραστη , απόλυτη και χωρίς αστερίσκους.

Θεωρούμε αυτές τις πράξεις κοινή αλητεία.
Σ.Ε.Δ.Α.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ