2013-07-07 22:34:10
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΤΟΣ!
Την ευκαιρία που ζητάει εδώ και καιρό θα έχει αν -όπως όλα δείχνουν- δεν κοπεί από τον Μίτσελ και ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την προετοιμασία ο Ανδρέας Τατος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ο οποίος ήταν μακράν ο κορυφαίος του Άρη στο δεύτερο μισό της σεζόν που δόθηκε δανεικός στους Θεσσαλονικείς, επέστρεψε στο Ρέντη και στον Ολυμπιακό αποφασισμένος να δείξει την αξία του και με τα ερυθρόλευκα.

Ο Έλληνας διεθνής ο οποίος έκανε και πέρυσι προετοιμασία και είχε θετικότατη παρουσία στα φιλικά (σ.σ. σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ σε ματς με τη Μπράγκα) δεν κατάφερε να μπει στην ενδεκάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και δόθηκε δανεικός.

Με τον Άρη έβγαλε μάτια και θέλει να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και με τον Ολυμπιακό, αρκεί βέβαια να τον εμπιστευθεί ο Μίτσελ. Υπάρχει... πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή, ειδικά αν έρθει και ο Αμαλφιτανό, όμως ο Ανδρέας Τάτος έχει να προσφέρει πράγματα στον Θρύλο και όπως λέει στο περιβάλλον του θα τα δώσει όλα στην προετοιμασία για να πείσει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
StatusHUD: Cydia tweak new $0.99
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
StatusHUD: Cydia tweak new $0.99
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ