2013-07-07 22:20:03
Φωτογραφία για Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ... ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ότι ο Ραφίκ Τζιμπούρ βρίσκεται στην Προύσα και μιλάει με την Μπούρσασπορ, με τον Αλγερινό επιθετικό πάντως να έχει παρει μερικές μέρες άδεια από τον Ολυμπιακό (όπως και οι Ολαϊτάν, Κάρολ) μέχρι την Τρίτη που αναχωρεί η αποστολή για το Ζέεφελντ.

Οι Τούρκοι, από τη μεριά τουε, τονίζουν ότι ο "τρομοκράτης" έχει πάει με δικούς του ανθρώπους στην τουρκική πόλη ώστε να συζητήσει με την Μπούρσασπορ, να δει την πόλη και τις εγκαταστάσεις.

Από τον Ολυμπιακό πάλι ενημέρωναν ότι δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ο Τζιμπούρ, παρά μόνο ότι δεν θα είναι στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας επειδή ζήτησε και πήρε άδεια από τους Γιάννη Βρέντζο και Πιερ Ισά, προκειμένου να ξεκουραστεί λίγες μέρες παραπάνω λόγω των διεθνών υποχρεώσεων που είχε με την Αλγερία.

Όπως και να έχει η θέση των ερυθόλευκων δεν αλλάζει. Εφόσον ο Τζιμπούρ φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός από οικονομικής άποψης και θα ζητήσει ο ίδιος να φύγει, τότε δεν θα υπάρξει άρνηση να συζητηθεί περίπτωση μεταγραφής του.

Αλλά προς το παρόν, επίσημη πρόταση δεν υπάρχει από καμία ομάδα, ότι και αν λένε οι Τούρκοι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ