2013-07-07 12:29:49
Φωτογραφία για Συζητούν ξανά Παναθηναϊκός και Σεϊταρίδης
Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο νέων συζητήσεων του Παναθηναϊκού με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Άλλες δυο μεταγραφές θέλουν να κλείσουν οι πράσινοι μέχρι τα μέσα του μήνα

Η αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ήταν κάτι που δεν περίμεναν πολλοί, με τον ποδοσφαιριστή τελικά να μην υπογράφει και να μένει εκτός προετοιμασίας.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια ανατροπής της όλης κατάστασης, αφού ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει πολύ στον έμπειρο άσο.

Έτσι είναι πολύ πιθανό ακόμα και την Δευτέρα να υπάρξει νέα συνάντηση του Γιούρκα με την διοίκηση των πράσινων (ο Γιάννης Αλαφούζος θα μεταβεί στην Ολλανδία την Κυριακή), έτσι ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Σεϊταρίδης θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο και, λογικά, θα κλείσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".

Τέλος να πούμε πως στον Παναθηναϊκό καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να κλείσουν άλλες δυο μεταγραφές μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Προτεραιότητα είναι ένας επιθετικός και ένας αμυντικός.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ