2012-04-06 10:22:05
Φωτογραφία για κ. Βενιζέλε ... είναι αργά για διαπιστώσεις και νουθεσίες!
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση …Κίνδυνο ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμόκαι εκφασισμό της χώρας λόγω ανατροπής των αξιών και της οργής που εναλλάσσεταιμε τον φόβο, διαβλέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως είπε στην ομιλία τουαπευθυνόμενος στους ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης, στο ΜουσείοΜπενάκη.

Ο σχολιασμός …κ. Βενιζέλε είστε πραγματικά αναιδής και με περίσσιοθράσος όταν μιλάτε για κοινοβούλιο εχθρικό προς τονκοινοβουλευτισμό και για ανατροπή των αξιών!!!κ. πρόεδρε  (εκλεγμένεαπό την μοναδική σας … υποψηφιότητα) για ποιο κοινοβουλευτισμό μιλάτε; Αυτόν που το κόμμα σαςμετέτρεψε σε κοινοβουλευτική δικτατορία με την οποία  (ειδικάτα δύο τελευταία χρόνια) καταλύσατε πολλάκις το Σύνταγμα ξεπουλώντας την Ελλάδακαι εξαθλιώνοντας τους Έλληνες;Τολμάτε και μιλάτε για αξίες εσείς και οι σύντροφοι σας πουέχετε κατσικωθεί στο σβέρκο του Ελληνικού λαού λέγοντας ότι έχετε εκλεγεί ενώξέρετε ότι κλέψατε την ψήφο του το 2009 με την παρομοιώδη πλέον φράση «λεφτάυπάρχουν».Δεν ντρέπεστε να μιλάτε εσείς προσωπικά όταν τον περασμένο Ιούνιο λέγατε ότιδεν μπορεί να εκβιάζονται οι πολίτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και τοεπόμενο Σεπτέμβρη επιβάλλατε το γνωστό χαράτσι; Να πάμε και παλιότερα να σαςθυμίσουμε ότι είστε ίσως ο βασικότερος υπεύθυνος για την σημερινή πολιτική"αλητεία" όταν επινοήσατε την λεγόμενη ασυλία και παραγραφή για τους κλέφτες καιτους απατεώνες του κοινοβουλίου!Όλοι σας είδαμε (και αηδιάσαμε από το απεχθές ύφος σας) όταν απειλήσατε και εκβιάσατε έναν ολόκληρο λαό (με τις γνωστές μπουρδολογίες καιτις ακαταλαβίστικες ρητορικές κορώνες σας) προκειμένου να μας επιβάλλεται να δεχτούμε..
. να μας σώσετε ... από την καταστροφή που εσείς και οι συνώμοιοι σας προκαλέσατε εδώκαι 30 χρόνια! Ένα παλιό Ελληνικό τραγούδι λέει “Είναι νωρίς για δάκρυαΣτέλλα” και παραφράζοντας το σας λέω “Είναι αργά για διαπιστώσεις και νουθεσίες κ. Βενιζέλε” και δεν δικαιούστε να μιλάτε αφού ο βίος και η πολιτεία σας, σας καθιστούν υπόλογο καιαναξιοπρεπή στα μάτια και στην συνείδηση όλων μας!

ΥποσημείωσηΦίλες/οι να είστε έτοιμοι να ακούσετε και να δείτε αυτή τηνπερίοδο εξωφρενικά πράγματα με παπαρολογίες, κινδυνολογίες (και ίσως και άλλεςποιο δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις) μια και όλοι αυτοί οι "κύριοι" τρέμουντις εκλογές και θα προσπαθήσουν μαζί με τους πραγματικούς αφεντάδες τους(Μέρκελ και Σία) να μας αποπροσανατολίσουν και να μας εκβιάσουν προκειμένου νασυνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους δηλ. αυτό του ξεπουλήματος της χώρας, τηςεξαθλίωσης της ζωής μας αλλά το κυριότερο ... την βαριά τιμωρία που τουςαξίζει!  

 e-mail: [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ