2013-07-07 05:24:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος για το 8χρονο αγγελούδι που δεν τα κατάφερε - Ήταν γιος του παπά Αντώνη στο Ίσωμα Αχαίας - Με δαπάνες της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών η κηδεία του
Θλίψη σκόρπισε στο Ίσωμα Αχαΐας, από όπου και καταγόταν, η είδηση του πνιγμού του μικρού Παναγιώτη Γιαχαλή, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές του Λιμεναρχείου, ήταν 8 ετών.

Τη θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του μικρού Παναγιώτη εκφράζουν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων. Ο πατέρας του άτυχου 8χρονου ιερέας Αντώνης Γιαχαλής είναι Β’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου.

Σε ψήφισμά τους αναφέρουν:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων, πληροφορηθέντες την θλιβερή είδηση για το αιφνίδια απώλεια θάνατο του μικρού 8χρονου Παναγιώτη, γιού του μέλους και Β’ Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. της Οργάνωσης, Ιερέα Αντώνη Γιαχαλή, συνεδρίασαν εκτάκτως και

ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΕ

· Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για το θάνατο του αγαπημένου τους.

· Η Κηδεία να γίνει με δαπάνη της Οργάνωσης.

· Να καταθέσει στεφάνη,

· Να παραστεί ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., στην εξόδιο ακολουθία.

· Το ψήφισμα να δημοσιευτεί στον Tύπο.

Πάτρα 6-7-2013

Ο Πρόεδρος Ο Γεν Γραμματέας

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Άγγελος Κυριακόπουλος».

Το χρονικό της τραγωδίας

19:49 Στη θλίψη βυθίστηκε ξανά η Πάτρα για το 8χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Καλογριάς και παρά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών του «Καραμανδανείου» να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε να επανέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Παναγιώτη Γιαχαλή, γιο του ιερέα Αντώνη Γιαχαλή στο Ίσωμα της Αχαΐας.

Μόλις ανακοινώθηκε από τους γιατρούς η θλιβερή είδηση στους συγγενείς του παιδιού, ο θείος του μαζί με τον οποίο είχε πάει για μπάνιο, υπέστη σοκ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του «Αγ. Ανδρέα».

Ο τραγικός πατέρας, επρόκειτο να τελέσει το απόγευμα βάπτιση στο Ίσωμα. Μόλις ειδοποιήθηκε για τη μεταφορά του γιού του στο νοσοκομείο, επικοινώνησε άμεσα με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος του έδωσε άδεια να πάει στο νοσοκομείο.

Έτσι αυτή την ώρα ο Επίσκοπος τελεί το μυστήριο, που ήταν προγραμματισμένο να κάνει ο παπά Αντώνης.

18:37 Πανικός επικράτησε νωρίτερα στην παραλία της Καλόγριας, όταν διαπιστώθηκε πως 8χρονο αγοράκι είχε χάσει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5.10 το απόγευμα στη θέση Μπούκα και αμέσως έσπευσαν γιατρός και νοσηλευτής, που βρίσκονταν τυχαία στην περιοχή, προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι λουόμενοι του έκαναν μαλάξεις στο στήθος, με το αγοράκι να βγάζει νερό από το στόμα μέχρι την ώρα που ήρθε το ασθενοφόρο. Από εκείνη την ώρα και μετά στήθηκε γέφυρα ζωής μεταξύ Καλόγριας και Καραμανδανείου Νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση και έφθασε στην περιοχή ασθενοφόρο και κινητή μονάδα, με τους γιατρούς να παραλαμβάνουν το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση. Στη διάρκεια της διακομιδής του επιχειρήθηκε κατά πληροφορίες δύο φορές ανάταξη και απινίδωση και τέθηκε σε ετοιμότητα το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Το ασθενοφόρο έφθασε λίγα λεπτά πριν τις 18:00 στο Καραμανδάνειο Νοσοκομομείο Παίδων και αυτή την ώρα οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το αγοράκι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ