2013-07-06 18:54:45
Φωτογραφία για Aχαΐα: Πανικός στην Καλόγρια -  4χρονο αγοράκι ανασύρθηκε από τη θάλασσα - Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Καραμανδάνεια
Πανικός επικράτησε νωρίτερα στην παραλία της Καλόγριας, όταν διαπιστώθηκε πως 4χρονο αγοράκι είχε χάσει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5.10 το απόγευμα στη θέση Μπούκα και αμέσως έσπευσαν γιατρός και νοσηλευτής, που βρίσκονταν τυχαία στην περιοχή, προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι λουόμενοι του έκαναν μαλάξεις στο στήθος, με το αγοράκι να βγάζει νερό από το στόμα μέχρι την ώρα που ήρθε το ασθενοφόρο. Από εκείνη την ώρα και μετά στήθηκε γέφυρα ζωής μεταξύ Καλόγριας και Καραμανδανείου Νοσοκομείου βρίσκεται για να σωθεί ένα 4χρονο αγοράκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση κινητοποίηση και έφθασε στην περιοχή ασθενοφόρο και κινητή μονάδα με τους γιατρούς να παραλαμβάνουν το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση. Στη διάρκεια της διακομιδής του επιχειρήθηκε κατά πληροφορίες δύο φορές ανάταξη και απινίδωση και τέθηκε σε ετοιμότητα το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Το ασθενοφόρο έφθασε λίγα λεπτά πριν τις 18:00 στο Καραμανδάνειο Νοσοκομομείο Παίδων και αυτή την ώρα οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το αγοράκι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ