2013-07-06 14:40:32
Φωτογραφία για Πάτρα: Απίστευτο ατύχημα στην Aρόη – Έφυγε, εν κινήσει, το πόδι στήριξης φορτηγού και παρέσυρε δύο Ι.Χ. κι ένα μηχανάκι! - Δείτε φωτο
Ο εκκωφαντικός και παρατεινόμενος θόρυβος τους έκοψε τη "χολή". Όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο. Πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους και είδαν με τα μάτια τους ένα πρωτοφανές περιστατικό.

Ο λόγος για τους κατοίκους της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Αρόη οι οποίοι λίγο μετά τις 12:30 έγιναν μάρτυρες ατυχήματος που ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές. Όμως τί ακριβώς είχε συμβεί;

Ο οδηγός φορτηγού προσπαθούσε, με αρκετά μεγάλη ταχύτητα, να περάσει ανάμεσα στο πεζοδρόμιο, από τη μία πλευρά, και τα παρκαρισμένα Ι.Χ., από την άλλη. Εκείνη τη στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ελευθερώθηκε το δεξί υδραυλικό πόδι στήριξης του φορτηγού.

Το επεκτεινόμενο πόδι καρφώθηκε με δύναμη σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Το φορτηγό με τη φόρα που είχε δεν σταμάτησε αμέσως με αποτέλεσμα να παρασύρει το Ι.Χ. το οποίο χτύπησε με τη σειρά του πάνω σε ένα άλλο Ι.Χ. το οποίο μετά παρέσυρε ένα μηχανάκι.

Η τρελή κούρσα των οχημάτων σταμάτησε λίγα μόλις εκατοστά μακριά από την τζαμαρία ενός σπιτιού της περιοχής. Όπως δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες είναι ευτύχημα που δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό περαστικού ή κάποιου παιδιού που συνήθως, Σάββατο μεσημέρι, παίζουν στο σημείο.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ