2013-07-06 13:26:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο Δαφνί ο 38χρονος που έβγαλε τα μάτια της μητέρας του - Δεν είναι σε θέση να απολογηθεί
Σε άθλια ψυχική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο 38χρονος άνδρας από την Πάτρα, ο οποίος συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν πριν από τέσσερις ημέρες έβγαλε τα μάτια της 72χρονης μητέρας του, ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στην περιοχή της Αγυιάς.

Νέα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την ψυχολογική κατάσταση του 38χρονου, αναφέρουν πως με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε και κλείστηκε στο Δαφνί. Είχε προηγηθεί η αποστολή εγγράφου εκ μέρους του προς την ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝΠ με την οποία ζητούσε ψυχιατρική γνωμάτευση σχετικά με την κατάσταση του δράστη.

Η απάντηση της ψυχιατρικής κλινικής ήταν πως η ψυχική κατάσταση του άντρα ήταν τέτοια που δεν είναι σε θέση ούτε να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως σοκ προκάλεσε η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο 38χρονος προχωρήσει σε αυτή την ανατριχιαστική πράξη, είχε μόνος του μεταβεί στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου και ζήτησε να του κάνουν εισαγωγή γιατί δεν αισθανόταν καλά. Ωστόσο οι γιατροί δεν του έκαναν εισαγωγή, καθώς υπήρχε πληρότητα κλινών...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ