2013-07-05 21:14:14
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΕΙ... ΜΠΑΝΤ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Η επίσημη θέση της ΠΑΕ ανέφερε χθες ότι ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει όντως το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στη Γερμανία (αντί για το Έρμελο της Ολλανδίας), ωστόσο σημειώθηκε ότι ακόμη δεν έχει γίνει η συμφωνία με το προπονητικό κέντρο που έχει επιλέξει η ομάδα.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο» γίνεται προσπάθεια από τον Ολυμπιακό με σκοπό να βρεθεί ένα προπονητικό κέντρο το οποίο και θα πληροί τις προϋποθέσεις του τεχνικού επιτελείου για να γίνονται σωστές προπονήσεις, αλλά και θα είναι κοντά στις υπόλοιπες πόλεις της Γερμανίας όπου θα διεξαχθούν τα φιλικά παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, λοιπόν, το προπονητικό κέντρο που έχει επιλεγεί από τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην περιοχή Μπαντ-Κίσινγκεν. Μια μικρή πόλη, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Φρανκφούρτη, αλλά και σε άκρως... στρατηγικό σημείο, αφού βρίσκεται σε μικρή απόσταση από όλες τις πόλεις που θα βρεθεί ο Ολυμπιακός
. Είναι περίπου 45 λεπτά μακριά από το γήπεδο της Χόφενχαϊμ και λιγότερο από μία ώρα μακριά από το Μάιντς. Εξάλλου, πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από τη Γερμανία αναφέρουν ότι αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει την προετοιμασία του στο Μπαντ-Κίσινγκεν θα ανακοινωθεί και το φιλικό παιχνίδι με τη Μάιντς, με την οποία έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και υπάρχει καταρχήν συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια για το διάστημα 24 Ιουλίου με 2 Αυγούστου, οπότε και θα βρίσκεται επί γερμανικού εδάφους. Αυτή τη στιγμή λέγεται ότι υπάρχει συζήτηση με τη διοίκηση της Άουγκσμπουργκ, καθώς και αυτή η πόλη είναι πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ