2013-07-05 20:20:10
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ
Έγιναν γνωστά τα ονόματα των κολυμβητών και κολυμβητριών, καθώς και των καταδυτών, που θα μας εκπροσωπήσουν σε λίγες ημέρες στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, ενώ σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τα ρόστερ των εθνικών ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών (από 13), καθώς και η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης (10 αθλήτριες), όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "aquaticsnews.com".

Στα αγωνίσματα της κολύμβησης θα συμμετέχουν οι εξής οκτώ αθλητές/τριες: Νόρα Δράκου, Κριστέλ Βουρνά, Χρήστος Κατραντζής, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Γιάννης Καρπουζλής, Παντελής Παντής, Δημήτρης Κουλούρης και Κριστιάν γκολομέεβ.

Στην ανοικτή θάλασσα θα αγωνιστούν οι εξής τέσσερις αθλητές/τριες μας: Σπύρος Γιαννιώτης, Μαριάννα Λυμπερτά, Κέλλυ Αραούζου και Αντώνης Φωκαΐδης.

Τέλος, στις καταδύσεις θα λάβουν μέρος οι αθλητές μας Στέφανος Παπαρούνας και Μιχάλης Φαφαλής.

Πρώτα θα αναχωρήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα της υδατοσφαίρισης των γυναικών, οι αθλητές/τριες της ανοικτής θάλασσας, των καταδύσεων και της συγχρονισμένης κολύμβησης στις 18 Ιουλίου, θα ακολουθήσει στις 20 Ιουλίου η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών και στις 26 Ιουλίου θα αναχωρήσει η εθνική ομάδα κολύμβησης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ