2013-07-05 17:19:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Eπίδειξη μόδας με επώνυμα μοντέλα στην πλατεία Γεωργίου
Ο Ε.&Ε.Σ.Π. στα πλαίσια τόνωσης της εμπορικής κίνησης στην πόλη μας διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις με την εταιρεία A.D.M. στην Πλ. Γεωργίου μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο:

1η ημέρα Πέμπτη 11/7/2013

Θα διεξαχθεί επίδειξη μόδας «Fashion show Summer 2013» με την συμμετοχή καταστημάτων του Εμπορικού συλλόγου όπου θα διαφημίσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

• Συμμετέχουν 10 επώνυμα μοντέλα για την επίδειξη μόδας (Βασ. Τσιρογιάννη Σταρ Ελλάς κ.ά).

• Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Στέλλα Γιαμπουρά (ηθοποιός –μοντέλο) η οποία θα κάνει συχνή αναφορά στα καταστήματα που θα συμμετάσχουν στο fashion show. Επαγγελματίας στυλίστας αναλαμβάνει την σωστή παρουσίαση μιας εντυπωσιακή επίδειξης.

• Έμπειρος επαγγελματίας DJ θα αναλάβει να ψυχαγωγεί το κοινό πριν την έναρξη της εκδήλωσης μόδας και επαγγελματίας ηχολήπτης .

• Στην επίδειξη θα συμμετέχουν μέχρι και 30 καταστήματα του Εμπορικού συλλόγου , τα οποία θα δείξουν τα προϊόντα τους στη πασαρέλα.

Ώρα έναρξης 20:00

2η ημέρα Παρασκευή 12/7/2013

Θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με την Ελευθερία Ελευθερίου, που θα κρατήσουν το κοινό για μιάμιση ώρα περίπου.

Ώρα έναρξης 20:00.

3η ημέρα Σάββατο 13/7/2013

Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με 5 animators ( όπως παντομίμα, κτλ )που θα διασκεδάσουν το κοινό και θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, το πρωί από ώρα 11:00 έως 15:00.

Τις ημέρες των εκδηλώσεων χαμηλώνουμε ακόμα πιο πολύ τις τιμές, με προσφορές και δώρα στους καταναλωτές σύνθημα «Καλωσορίζουμε τις εκπτώσεις με τριήμερο χαμηλών τιμών».

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι :

1. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στις εκδηλώσεις να επικοινωνούν με το τηλέφωνα του Συλλόγου (2610-273257 κα Βάσω Παπαχριστοπούλου).

2. ΟΛΟΙ να προσφέρουμε χαμηλότερες τιμές και να το συνοδεύουμε με αντίστοιχα δώρο, κεράσματα κ.λ.π., να αποτελέσει τριήμερο σπουδαίων γεγονότων και γιορτής για την πόλη μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ