2013-07-05 12:19:13
Φωτογραφία για O Απόλλων Πατρών θεσπίζει Οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας
Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας, παραμένοντας πιστή στην απόφαση να ενισχύσει περαιτέρω το οικογενειακό κλίμα στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, ανακοινώνει ότι θέτει σε ισχύ το «Οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας».

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το«Οικογενειακό εισιτήριο» έναντι 100€ το πρώτο, 60€ για κάθε δεύτερο μέλος της οικογένειας και 40€ για κάθε τρίτο μέλος. Το «Οικογενειακό εισιτήριο» θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες θέσεις.

Τα εισιτήρια των προστατευόμενων μελών θα είναι αυστηρά προσωπικά και θα υπόκεινται σε ηλεκτρονικό έλεγχο κατά την είσοδο στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας για την ορθή χρήση τους.

Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώνει ότι η προσφερόμενη έκπτωση (10%) στα εισιτήρια διαρκείας για την κερκίδα «Β» παρατείνεται μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, τα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας θα είναι ανοικτά τον Ιούλιο από Δευτέρα – Σάββατο (10:00-14:00).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ