2013-07-05 00:02:42
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Πήρε Λούκας με 700 χιλιάδες
Ο Σαββίδης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ισπανό της Καρπάτι.Το αντίτιμο; 700.000 ευρώ (ο Σαββίδης είναι πραγματικά απλόχερος αν σκεφτεί κανείς ότι σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του παίκτη με την Καρπάτι) και παράλληλα ποσοστό μεταπώλησης 30% στο σύλλογο του Λβιβ για ποσό μεγαλύτερο από τα χρήματα που δίνει ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον 24χρονο Ισπανό. Αν για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ μελλοντικά πουλήσει τον Λούκας με 1,5 εκ. ευρώ, τότε η Καρπάτι θα εισπράξει το 30% των 800.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα έχει ετήσιες απολαβές 380.000 ευρώ, συν μπόνους επίτευξης στόχων. Η διάρκεια του συμβολαίου δεν έγινε γνωστή, είναι όμως πιθανό να φθάνει τα τρία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Καρπάτι, για τον Λούκας υπήρχε τις τελευταίες ώρες και πρόταση αγοράς από ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν (δεν αποκλείεται να είναι η Έλτσε που ήθελε να πάρει δανεικό τον παίκτη), η οποία, όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ήδη ο ατζέντης του, Ροντίγκο Φερνάντες Λοβέγ κανονίζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ενώ ο Λούκας που ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές διακοπές του και βρίσκεται Ουκρανία, θα πάει κατά πάσα πιθανότητα απευθείας στην Ααυτσρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ