2013-07-04 15:24:12
Φωτογραφία για Το συγκινητικό ευχαριστώ και το αντίο της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεθεατές: Mου αλλάξατε τη ζωή!
Το ευχάριστο κλίμα που δημιούργησε ο Σουλεΐμάρκ ο Μεγαλοπρεπής στην Ελένη έδωσε τη θέση του στη συγκίνηση, τα τελευταία λεπτά της εκπομπής. Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη χθες, που αν και μαγνητοσκοπημένη, κατάφερε να φέρει δάκρυα στα μάτια της παρουσιάστριας.

"Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους μου τους συνεργάτες και φίλους μου σ' αυτό το κανάλι και απέκτησα πολλούς. Όλοι ξέρετε εδώ μέσα ότι ήμουν πολύ ευτυχισμένη που δούλεψα μαζί σας, που κάναμε παρέα και που κύλαγε ο χρόνος νεράκι. Σας ευχαριστώ έναν - έναν όλους σας ξεχωριστά!", είπε η Ελένη στο κλείσιμο της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους της τους συνεργάτες, τον καθένα ξεχωριστά και τόνισε για την Αγλαΐα Λάτσιου: "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Αγλαΐα τη Λάτσιου, η οποία αποχώρησε λίγο πριν το τέλος αυτής της σεζόν. Να της στείλω τα φιλιά μου για όλη τη στήριξη, όλα αυτά τα χρόνια".

Με βουρκωμένα μάτια, η Ελένη αποχαιρέτισε το κοινό λέγοντας: "Θέλω να σας ευχαριστήσω εσάς, τους τηλεθεατές μας, που μου αλλάξατε τη ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Καλό Καλοκαίρι! Να είστε καλά, θα τα ξαναπούμε" Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ