2013-07-04 08:35:03
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη δύο ημεδαποί, για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στη Λάρισα
Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-07-2013), δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 53 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 55χρονης ημεδαπής στη Λάρισα.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 23χρονου μετέβησαν εξωτερικά της οικίας της 55χρονης, απ’ όπου ο 23χρονος αφαίρεσε το σταθμευμένο αυτοκίνητό της, ενώ ο συνεργός του συνέδραμε, έχοντας το ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, καταφθάνοντας στο σημείο, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις, επιβαίνοντας ο 23χρονος στο αφαιρεθέν όχημα και ο 53χρονος στο όχημα του συνεργού του.

Ύστερα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας εντόπισαν τον 23χρονο να οδηγεί το κλεμμένο αυτοκίνητο κι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, όμως αυτός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Τελικά, οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν σε κεντρικό δρόμο της πόλης, αφού προηγουμένως αυτός είχε προσκρούσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (ένα κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια κι ένας φακός) κι ένα κινητό τηλέφωνο.


Ο 53χρονος αντίστοιχα, οδηγώντας το αυτοκίνητο του συνεργού του, διέφυγε κατευθυνόμενος προς την πόλη των Τρικάλων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (μία επαγγελματική συλλογή εργαλείων, ένα ζευγάρι γάντια και μία ολοπρόσωπη κουκούλα τύπου « full face »). Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 23χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

trikalaweb.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ