2013-07-03 22:34:13
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ!
Ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς διεξήχθει το απόγευμα της Τετάρτης στην Ερμούπολη της Σύρου και στο κλειστό «Δ. Βικέλας».

Έξι πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν το «παρών» με πρώτο τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος κατάγεται από το νησί και είχε την ιδέα για το συγκεκριμένο ματς. Μαζί του ήταν και οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Κατσίβελης και Κώστας Σλούκας.

Οι ερυθρόλευκοι, σκόρπισαν χαρά σε όλο τον κόσμο και τα έσοδα του παιχνιδιού διατέθηκαν για τους νεφροπαθείς Σύρου και για το γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα Σύρου. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο και το κλειστό γήπεδο της Ερμούπολης ήταν κατάμεστο από 1.000 άτομα τα οποία αποθέωσαν τους παίκτες του Θρύλου.

Βροντερό «παρών» στο γήπεδο έδωσε και η Θύρα 7 Σύρου. Οι έξι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους, ενώ ο «Παπ» έβγαλε το… παιδί από μέσα του, καθώς έπαιζε με μικρά παιδάκια.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι μεταξύ μικρών παιδιών και διάφοροι διαγωνισμοί, ενώ στη συνέχεια οι έξι μπασκετμπολίστες των πρωταθλητών Ευρώπης μαζί με 4 παιδιά ηλικίας 14 ετών, έπαιξαν απέναντι στην μικτή ομάδα της Σύρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mέρκελ: Aντώνη έλα δίπλα μου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mέρκελ: Aντώνη έλα δίπλα μου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ