2013-07-03 21:54:27
Φωτογραφία για Πάτρα: Mικρούτσικος, Μητσιάς, Μπάσης, Κότσιρας, Αντωνοπούλου στην Πολιτεία - Τιμές εισιτηρίων - Σημεία προπώλησης
Ο Θάνος Μικρούτσικος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με τη διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του. Είναι το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στις 18 Ιουνίου σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Μια βραδιά γεμάτη «αίσθημα, ομορφιά, μαγεία, οι λέξεις χάνουν το νόημά τους όταν αναφέρεσαι σε παρόμοιες βραδιές…», έγραψε ο Χρήστος Σιάφκος στην Ελευθεροτυπία. «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι» είναι ο τίτλος του ζεϊμπέκικου που παρέδωσαν στην Ιστορία ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Μητροπάνος κι έγινε τίτλος της συναυλίας, βασισμένης σε στίχους μεγάλων ποιητών, αλλά κυρίως του Άλκη Αλκαίου, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη η συναυλία.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 9:30 το βράδυ, στον Πολυχώρο «Πολιτεία» ο Θάνος Μικρούτσικος με εκείνο το μοναδικό πάθος μιας διαρκούς νεότητας και μια εξαιρετική ορχήστρα από καταπληκτικούς μουσικούς, θα μας οδηγήσει να σιγοτραγουδήσουμε τα πιο όμορφα λαϊκά του τραγούδια ή όπως ο ίδιος τα χαρακτηρίζει «πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος».


Στην πόλη που γεννήθηκε λοιπόν, στην Πάτρα, τη δική του Πάτρα, ο Θάνος Μικρούτσικος θα παρουσιάσει ένα πολύμορφο πρόγραμμα που θα αποδοθεί με τέσσερεις από τις σημαντικότερες φωνές που διαθέτει σήμερα ο τόπος μας:

Ο Μανώλης Μητσιάς, καλλιτέχνης υψηλού ήθους, με μια μεστή υπέροχη φωνή, που κατάφερε να λειτουργήσει ως η συνισταμένη της φωνής του Νεοέλληνα.

Ο Γιάννης Κότσιρας, με εξαιρετική φωνή και απίστευτη σκηνική παρουσία

Ο Δημήτρης Μπάσης, με μια ρωμαλέα λαϊκή φωνή

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με απόλυτη ακρίβεια και πειθαρχία, ικανή να μεταφέρει το τραγούδι από τη σκηνή στο κοινό και να το απογειώσει.

Έτσι λοιπόν στις 8 Ιουλίου, ο Θάνος Μικρούτσικος και η παρέα του θα μας ταξιδέψουν, θα μεταφέρουν το τραγούδι από τη σκηνή στο κοινό, θα αλλάξουν ρόλους για να επισημάνουν το συστατικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

Προπώληση

Δισκοπωλεία Musical και Discover, Βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου, Οπτικά Γεωργιάδης, Ηχότοπος

Τιμές εισιτηρίων

Φοιτητές-άνεργοι 10 ευρώ

Προπώληση 12 ευρώ

Ταμείο 14 ευρώ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ