2013-07-03 21:22:45
Φωτογραφία για Με οδηγό τον Murataj οι δραπέτες των Τρικάλων διέσχισαν την Ναυπακτία - Το χρονικό της πορείας τους
Από την Παρασκευή 29 Ιουνίου το βράδυ που εντοπίστηκαν στη Δορβιτσά οι δραπέτες ξεκίνησαν ασταμάτητα την πορεία τους πάνω στο δημόσιο δρόμο βγαίνοντας από αυτόν όταν αντιλαμβάνονταν κάποιο αυτοκίνητο. Λίγο πριν το χωριό Στράνωμα μπήκαν δεξιά σε αγροτικό δρόμο μέσα στο δάσος και κατέβηκαν στα Διπόταμα, ξημερώματα του Σαββάτου πέρασαν τον Εύηνο στη θέση Καρέλι και στη Δοσούλα (Περίπου 02:30) απέναντι από το Καρέλι σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr τα τσοπανόσκυλα γάβγιζαν πάρα πολύ πράγμα ασυνήθιστο όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι λέγοντας την φράση »Σήκωσαν το τόπο από τα γαβγίσματα», συνέχισαν την πορεία τους παράλληλα με την ροή του ποταμού Εύηνου σε αγροτικό δρόμο, περίπου σε ένα χιλιόμετρο μπήκαν στο κάμπο του Αβαρίκου εκεί πάλι τσοπανόσκυλα γάβγιζαν ασυνήθιστα για τους ντόπιους.

Στη συνέχεια ανέβηκαν μέσα σε αγροτικό δρόμο και έφθασαν μεταξύ Χρυσοβίτσας και Θέρμου , στη συνέχεια μέσα από ρεματιές φαράγγια και πυκνή βλάστηση έφθασαν μέχρι και την Κόνισκα όπου χθες βράδυ έγινε η συμπλοκή με τους δύο εκ των δραπετών να είναι νεκροί.


Το πρωί του Σαββάτου το ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε ελέγχους σε όλη προαναφερόμενη διαδρομή γεγονός που σημαίνει ότι το αρχηγείο της αστυνομίας ήταν στα ίχνη των δραπετών επίσης στήθηκε μπλόκο από τις ειδικές δυνάμεις στη περιοχή Καρέλι και σύμφωνα με πληροφορίες στην συμβολή του Ευήνου και του Κότσαλου , αλλά οι δραπέτες κυνηγημένοι δεν σταμάτησαν καθόλου και πέρασαν νωρίτερα αφότου είχαν γίνει τα μπλόκα.

Το πλεονέκτημα των δραπετών ο 37χρόνος Murataj που γνώριζε πολύ καλά την περιοχή λόγο παραμονής του σε αυτή πριν δέκα χρόνια. Ο Murataj σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες των κατοίκων στο nafpaktianews εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή της Πυλήνης. Επίσης δεν διαψεύδετε το γεγονός να είχαν βοήθεια και από άλλους ομοεθνείς τους στην ευρύτερη περιοχή.

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου το ελικόπτερο Σινούκ άφησε τις επίλεκτες δυνάμεις όπου διασκορπίστηκαν στην περιοχή για να εντοπίσουν τους δραπέτες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ