2013-07-03 19:35:38
Φωτογραφία για Πόσα έδωσε η Φενέρμπαχτσέ στο... θεό του μπάσκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο αποδεδειγμένα μεγαλύτερος προπονητής μπάσκετ στην Ευρώπη, ο άνθρωπος που σε διάστημα 13 ετών στον πάγκο του Παναθηναϊκού κέρδισε τα πάντα, μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα γήπεδα, επιστρέφει και πάλι.

Η Φενέρμπαχτσέ είναι η ομάδα που κατάφερε να τον πείσει έναντι αδρότατης αμοιβής να καθήσει στο πάγκο της.

Οπως ανακοίνωσε επίσημα η τούρκικη ομάδα, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο Ζοτς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενερ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο μισθός του ταλαντούχου Σέρβου προπονητή θα αγγίζει το αστρονομικό ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Ο Ομπράντοβιτς φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ μεταξύ των οποίων και παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, θεωρείται σπουδαία επιτυχία για το τούρκικο μπάσκετ και ο σάλος που έχει ήδη δημιουργηθεί στα social media από τους οπαδούς της Φενέρ (και όχι μόνο) το αποδεικνύει περίτρανα.

Με αυτή την εξέλιξη, μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη θα πραγματοποιηθεί στα παρκέ της γειτονικής χώρας, αφού ο Ομπράντοβιτς θα αντιμετωπίσει τον άλλωτε βοηθό του και νυν τεχνικό της Μπάνβιτ , Δημήτρη Ιτούδη.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς παντρεύονται οι Τούρκοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς παντρεύονται οι Τούρκοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ