2013-07-03 18:43:40
Φωτογραφία για Τσόρι Ντομίνγκες: «Oύτε ΠΑΟΚ, ούτε Μάλαγα, μόνο Ολυμπιακός»!
Τη φανέλα με το 35 καπάρωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικόςΤην αποκάλυψη πως αγνόησε τις προτάσεις του ΠΑΟΚ και της Μάλαγα, προκειμένου να πετύχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό, έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκες κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από τους πρωταθλητές Ελλάδας, την Τετάρτη (3/7): «Τον διάλεξα γιατί είναι μεγάλη ομάδα και θα με βοηθήσει να συνεχίσω ν'αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Μού ταιριάζει ο ηγετικός ρόλος».

Και για να μη θεωρηθεί ότι ανατρέπει τα πλάνα του προπονητή του, ο Ντομίνγκες ξεκαθάρισε ότι θα αγωνίζεται στη θέση που θα επιλέξει ο Μίτσελ. Χωρίς να κρύβει την "αδυναμία" του, που είναι στην κορυφή του άξονα Την παρουσίαση του Αργεντινού, που θα είναι πλέον ένα από τα πιο "βαριά" ονόματα του Ολυμπιακού, έκαναν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος ("η καριέρα του Τσόρι μιλάει από μόνη της"), και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς ("είναι παίκτης-θρύλος, όπως η Αργεντινή"), ενώ ο Ντομίνγκες έδωσε έμφαση στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας ομάδας του:


"Εχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη επαφή μου με τον Ολυμπιακό, τον οποίο επέλεξα χωρίς δισταγμό, επειδή μου αρέσει αυτό που κάνει κάθε χρόνο, να παλεύει αποκλειστικά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Είχα κι άλλες προτάσεις, όπως από τον ΠΑΟΚ και τη Μάλαγα, αλλά διάλεξα την ομάδα που θα με βοηθήσει να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Ανυπομονώ για τους πρώτους αγώνες μας, ξεκινώντας με ταπεινότητα και με την επιθυμία ν'ανταποδώσω στον κόσμο την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη στγιμή που ήρθα στην Ελλάδα".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ