2013-07-03 18:33:06
Φωτογραφία για Η Apple είναι κοντά στην συμφωνία με την Time Warner Cable για to Apple TV
Το Bloomberg αναφέρει ότι σύμφωνα με τις πηγές τους, η Apple είναι κοντά στις υπογραφές μιας συμφωνίας με την Time Warner Cable (ΤWC) για να φέρει το ΤWC TV app για το Apple TV.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Time Warner Cable  και ο CEO Glenn Britt μίλησε σε μια εκδήλωση, όπου είπε ότι η εταιρεία..

μιλάει με την Apple, την Microsoft και την Samsung σχετικά με το live streaming video.

Το ΤWC έχει ήδη  app  στην τηλεόραση στο Roku set-top box και το Xbox την κονσόλα παιχνιδιών, η οποία επιτρέπει στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν έως και 300 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια που είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή. Υποθέτουμε ότι ένα ΤWC TV app για το Apple TV θα λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο, ουσιαστικά επιτρέποντας τους ΤWC συνδρομητές να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, χωρίς την ανάγκη ενός set-top box.

Η Apple κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα για να διευρυνθεί το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο Apple TV.Έχει  κυκλοφορήσει πρόσφατα μια ενημέρωση λογισμικού, η οποία έφερε το HBO Go και το  WatchESPN στη συσκευή. Ενώ η Apple συνεχίζει να λέει ότι η Apple TV είναι ένα έργο χόμπι, ωστόσο η εταιρεία έχει δει την άνοδο των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των ετών.

Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι η Apple έχει προσλάβει τον Pete Distad, πρώην ανώτερος πρόεδρος του Hulu και  του τμήματος μάρκετινγκ και διανομής, για να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τα μέσα ενημέρωσης και τις εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης.
VIA:bloomberg argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ