2013-07-03 18:14:22
Φωτογραφία για Αιτωλοακαρνανία: Αστυνομικός χτύπησε στη συμπλοκή με τους δραπέτες – Ποιοι τελικά εντόπισαν τους δράστες
Σε νοσοκομείο της Αθήνας πρόκειται να μεταφερθεί αστυνομικός ο οποίος και τραυματίστηκε χθες το βράδυ. Αμέσως μετά την συμπλοκή στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, ακολούθησε... κυνηγητό μέσα στο δάσος και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας από τους αστυνομικούς γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι συνάδελφοί του τον απεγκλώβισαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Καρπενησίου όπου διαγνώστηκε κάταγμα ισχύος. Μάλιστα ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής που ενημερώθηκε και έσπευσε τα ξημερώματα στο νοσηλευτικό ίδρυμα και προχώρησε σε επέμβαση.

Στο μεταξύ, επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά επίσημα η συμμετοχή και άλλου τμήματος, εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας, στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών.

Μετά από την επιχείρηση, το Λιμενικό Σώμα επιβεβαίωσε την συμμετοχή ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Δέκα άνδρες οι οποίοι είχαν περάσει από Μ.Υ.Κ. εστάλησαν την Παρασκευή και, όπως λένε οι πληροφορίες, εντόπισαν τα ίχνη των δραπετών. Χρησιμοποιώντας τις θερμικές κάμερες τους εντόπισαν και τους καταδίωξαν οδηγώντας τους στην ενέδρα των EKAM που ανέλαβαν τα… υπόλοιπα.

Το ΓΕΕΘΑ, πάντως, εξακολουθεί να τηρεί σιγή ασυρμάτου αλλά είναι πλέον γνωστή και η στρατιωτική εμπλοκή.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ