2013-07-03 14:08:04
Φωτογραφία για Απάντηση αναγνώστη για τις αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες
Αφορά Μεγάλες αυξήσεις αναμένονται στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα είναι αδιανόητα.

Οι μάσκες έπεσαν τελειωτικά Τα αρπακτικά «βλέπουν» χαμηλές αντικειμενικές αξίες στις φτωχογειτονιές Του Πειραιά, στην Παλιά Κοκκινιά, τη Δραπετσώνα, την Ελευσίνα και στις άλλες τις πυκνοκατοικημένες , υποβαθμισμένες περιοχές που ο κόσμος δεν έχει πλέον να φάει και χρωστάει στη ΔΕΗ, κοινόχρηστα, τράπεζες, εφορίες ακόμα και στον μπακάλη και στον ψιλικατζή της γειτονιάς.

Στις περιοχές αυτές δηλαδή που όποιος δουλεύει, ακόμα και ανασφάλιστος, θεωρείται προνομιούχος, με την τεράστια ανεργία, γεμάτες με άμοιρους οικονομικούς μετανάστες που γυρίζουν όλη μέρα με τα καροτσάκια και αυτοί μέσα στην δυστυχία τους, που έχει πλέον πιο πολλά ενεχυροδανειστήρια και από περίπτερα, τα παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα μέσα στα σχολεία, ΑΥΞΗΘΗΚΕ η αξία των ακινήτων, έγιναν ξαφνικά «IN» και «High» και πρέπει να φορολογηθούν με 30% έως 50% παραπάνω.


Θαρρείς πως ένα σπίτι π.χ. στα Άνω Λιόσια, που το 2007 είχε 170.000 ευρώ έχει και σήμερα τόσο, και όχι ακόμα και κάτω από εκατό χιλιάδες ευρώ, αν βρεις κάποιον διευθετημένο και με χρήματα να το αγοράσει.

Αντίθετα, στην Δροσιά, Εκάλη, Βούλα και τις άλλες πλούσιες περιοχές που μένουν οι ίδιοι και οι αυλικοί τους , κατεβάζουν τις αντικειμενικές αξίες, οπότε κατεβάζουν χαράτσια, φόρους κ.λ.π.

Μόνο εκεί μειώθηκε η αξία των ακινήτων και «πρέπει να λάμψει η δικαιοσύνη».

Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι, είναι φανερό πλέον αυτοί οι άνθρωποι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα …

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ