2013-07-03 08:58:04
Φωτογραφία για Δε φτάνει που τη λήστεψαν, της πήραν και το τάπερ με το κολατσιό!
Ήθελαν τα χρήματα, δεν είπαν όμως όχι και στο τάπερ με το φαγητό που μετέφερε στο αυτοκίνητο της η 33χρονη λογίστρια στην οποία έστησαν καρτέρι με στόχο τα λεφτά της μισθοδοσίας οι δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι.

Η κοπέλα που κατεθυνόταν με το αυτοκίνητο της από το Ηράκλειο προς το ξενοδοχείο όπου εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με την τσάντα της μισθοδοσίας που περιείχε 18.500 ευρώ, μετέφερε μία μικρότερη με το κολατσιό της.

Οι ληστές στην βιασύνη τους να πάρουν τα χρήματα, πήραν μαζί τους και την μικρότερη τσάντα που ήταν αφημένη στο πατάκι του συνοδηγού.

Αστυνομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η 33χρονη μετέφερε σε τακτά χρονικά διαστήματα χρήματα για την μισθοδοσία των εργαζομένων καθώς στον συγκεκριμένο ξενοδοχειακό όμιλο απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανάληψη έγινε από τραπεζικό κατάστημα στην περιοχή του Γιόφυρου. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ξεκίνησαν να παρακολουθούν τις κινήσεις της από την αρχή ώστε την κατάλληλη στιγμή να της κλείσουν το δρόμο και να αποσπάσουν τα χρήματα.


Στο πλαίσιο των ερευνών μεγάλη βαρύτητα δίνεται στις κινήσεις που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας εξωτερικά της τράπεζας, υλικό που έχει αναζητηθεί προς αξιολόγηση. Ανάλογες ενέργειες θα γίνουν για την αναζήτηση υλικού και από άλλα σημεία της διαδρομής που ακολούθησε η 33χρονη μέχρι να φθάσει στο σημείο όπου έγινε η ληστεία σε μία προσπάθεια εντοπισμού του αυτοκινήτου των δύο ληστών. Αστυνομικοί έχουν «χαρτογραφήσει» την διαδρομή και βρίσκονται σε αναζήτηση στοιχείων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάηκε σπίτι στην Ορεστιάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάηκε σπίτι στην Ορεστιάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ