2013-07-03 01:43:05
Φωτογραφία για Δριμεία κριτική για την ιθαγένεια
«Δεν χτίζεις έτσι μια κοινωνία ανοιχτή στο μέλλον, μια κοινωνία ευρωπαική», δήλωσε αναφερόμενος στη δυστοκία απόδοσης ιθαγένειας στην Ελλάδα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης... στον Αθήνα 9.84 και στον Άρη Τόλιο. Ταυτόχρονα επισήμανε ότι πρέπει να απαλλαγούμε από τέτοιες ιδεοληψίες που συσκοτίζουν το πολιτικό πεδίο. Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε τεράστια παγίδα για το πρώτο κόμμα να προσπαθεί να παίξει με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής απαντώντας σε ερώτηση με αφορμή τη σχετική τοποθέτηση του Βύρωνα Πολύδωρα.

Επίσης, αναφερόμενος στην ελληνοποίηση του Γιάννη Αντετοκούμπο είπε χαρακτηριστικά: «Ελληνοποιήσαμε το παιδί επειδή πήγε στο ΝΒΑ; Δεν υπήρχε δηλαδή άλλος λόγος;»

Απαντώντας σε ερώτηση για τον εάν κληθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση να λάβει μέτρα λόγω τρόικας, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει δραματική οικονομία και ότι τα λειτουργικά έξοδα έχουν περιοριστεί ήδη 30%.

Ακόμη, ο Δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε την ανάγκη να δοθούν τα μέσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να νομοθετεί τα τέλη στους δημότες και να λογοδοτεί σε αυτούς ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις.

Τέλος, ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για «εμπαιγμό και κόλαφο» σχετικά με την απονομή της ποινικής δικαιοσύνης στη χώρα με αφορμή την υπόθεση του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος έχει συλληφθεί να χρηματίζεται επ' αυτοφόρω και η εκδίκαση της υπόθεσης ανεβλήθη εννέα φορές.
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ