2013-07-02 20:56:36
Φωτογραφία για ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ... ΕΣΒΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Το όνειρο... έσβησε! Η κακή εθνική Νέων, έχασε 3-1 από το καλύτερο Ουζμπεκιστάν και επιστρέφει στην Ελλάδα με... γλυκόπικρη γεύση από το Μουντιάλ!

Η Ελλάδα υποτίμησε το Ουζμπεκιστάν, δεν κατέβηκε ουσιαστικά ποτέ στο γήπεδο και έτσι γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τους Ασιάτες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μην ανοίγονται και να προσπαθούν να διαβάσουν την τακτική του αντιπάλου, κάτι που βοηθούσε το Ουζμπεκιστάν, το οποίο δεν δεχόταν ιδιαίτερη πίεση στην άμυνά του.

Σταδιακά, η Ελλάδα προσπάθησε να ανέβει και να κάνει αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή, αλλά... πλήρωσε τα κενά που άφησε στα μετόπισθεν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Τα όνειρα των διεθνών ουσιαστικά «γκρεμίστηκαν» στο 1-1, με την αυστηρή απόφαση του διαιτητή να δείξει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουρμπέλη, τον οποίο και απέβαλλε.

Πλέον, η αποστολή επιστρέφει, την ώρα που οι νικητές συνεχίζουν το… ταξίδι και περιμένουν το νέο τους αντίπαλο από το ζευγάρι της Τουρκίας με την Γαλλία.

Ελλάδα (Κ. Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (58' Μπουγαΐδης), Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (73' Ράνος), Κουρμπέλης, Κωνσταντινίδης, Μπουχαλάκης (67' Μπακασέτας).

Ουζμπεκιστάν(Α. Μουσάεβ): Αμάνοφ, Σμασιντίνοφ, Ραχμάνοφ, Γιουλντάσοφ, Φόμιν, Μακστάλιεφ, Κόζακ (81' Ουρμπινόεφ), Τουράποφ (89' Γιουσούποφ), Σεργκέεφ (85' Κακίμοφ), Σαμπιρχοτζάεφ, Ουμπαϊντουλάεφ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ