2013-07-02 19:18:02
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εισήγε ναρκωτικά από την Τουρκία
Πολυμελές κύκλωμα που εισήγε ναρκωτικά από την Τουρκία και στη συνέχεια τα διακινούσε σε ευρωπαϊκές χώρες εξαρθρώθηκε έπειτα από... ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις πόλεις της Καβάλας, της Καρδίτσας και της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες 53 και 43 ετών και τέσσερις αλλοδαποί, 27, 26, 25 και 30 ετών, οι οποίοι ενεργούσαν κατ’ εντολή των αλλοδαπών ηγετικών μελών του κυκλώματος.

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος συλληφθείς μετέβη την περασμένη Πέμπτη στο χώρο εργασίας του 43χρονου συνεργού του, σε περιοχή της Καβάλας, όπου τοποθέτησε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του τελευταίου σακίδιο με 41 δέματα ηρωίνης, βάρους περίπου 23 κιλών.

Ακολούθησε η σύλληψη του 43χρονου, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 53χρονος άντρας σε περιοχή της Καρδίτσας.

Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, οι τέσσερις αλλοδαποί, επίσης μέλη του κυκλώματος, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο πολυτελή Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, με σκοπό την παραλαβή και μεταφορά ναρκωτικών.

Στη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε ένα από τα οχήματα οι δράστες είχαν μετατρέψει το κάθισμα σε κρύπτη για τη μεταφορά ναρκωτικών.

Οι δύο Έλληνες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν προσεχώς ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ