2013-07-02 16:31:10
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΕΝΕΡ!
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Φενέρμπαχτσέ / Ούλκερ, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος.

Η σχετική είδηση κοσμεί την πρώτη σελίδα του επίσημου σάιτ της ομάδας, με τίτλο «Νέος μας τεχνικός ο Ομπράντοβιτς», για να ακολουθήσει η ανακοίνωση: «Ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, χωρίς αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης, είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ηρθαμε σε συμφωνία για δύο χρόνια, ενώ οι υπογραφές και η παρουσίαση του νέου τεχνικού θα γίνει αύριο (Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013) στις 16:00 στο `Σουκρού Σαράτσογλου'».

Ο «Ζοτς» επιστρέφει στους πάγκους ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και το «διάλειμμα» που έκανε στην προπονητική του καριέρα. Το «φλερτ» με τη Φενέρ αναζωπυρώθηκε πριν από 24 ώρες, μετά το όχι του Ντούσαν Ιβκοβιτς στην τουρκική ομάδα, η οποία ήθελε δεδομένα έναν κορυφαίο τεχνικό στον πάγκο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ομπράντοβιτς θα τεθεί αντίπαλος στο τουρκικό πρωτάθλημα με τον μέχρι πέρυσι συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό - και κουμπάρο του – Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάνβιτ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ