2013-07-02 16:17:31
Φωτογραφία για Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα ενοικίασης κατοικιών είναι γεγονός!
Όσοι αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία διακοπών χωρίς περιορισμούς μπορούν πλέον να την ανακαλύψουν μέσω του House2book.com, της εύχρηστης πλατφόρμας που προσφέρει υπέροχες εξοχικές κατοικίες προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα.

Η τάση αυτή που κάνει θραύση στο εξωτερικό έχει πλεόν και ελληνική υπόσταση και φέρνει κοντά όσους αναζητούν το ιδανικό σκηνικό για διακοπές τους και όσους ψάχνουν τρόπο να αξιοποιήσουν την εξοχική κατοικία τους όλο το χρόνο.

Το House2book.com περιλαμβάνει εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα για να στεγάσουν αυθεντικές εμπειρίες διακοπών. Στις αναρτημένες καταχωρήσεις μπορεί ο υποψήφιος ενοικιαστής να βρει το ιδανικό σπίτι στο μέρος της επιλογής του και να κάνει διαδικτυακή κράτηση. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει πλήρως εξοπλισμένες εξοχικές κατοικίες σε πανέμορφες τοποθεσίες και να περάσει τις ημέρες των διακοπών του απολαμβάνοντας ιδιωτικές και άνετες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους του. Έτσι, ακόμα και πολύ μεγάλες παρέες, κρατούν το κλειδί ενός πανέμορφου σπιτιού στο χέρι, ετοιμάζουν το πρωινό τους την ώρα που θέλουν, έχουν ησυχία και κυρίως δεν έχουν περιορισμό ημερών αφού πληρώνουν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές τη διαμονή τους.


Το House2book.com. απευθύνεται παράλληλα και στον Έλληνα ιδιοκτήτη που διαθέτει ένα ή περισσότερα σπίτια και διατίθεται να τα προσφέρει προς ενοικίαση. Με πολύ εύκολο τρόπο και χωρίς κανένα κόστος μπορεί να καταχωρήσει τα στοιχεία της κατοικίας του στο λογαριασμό που θα δημιουργήσει και να εγκρίνει κάθε φορά τον ενοικιαστή που δηλώνει ενδιαφέρον να την ενοικιάσει. Έτσι αξιοποιεί την ιδιοκτησία του τις ημέρες που ο ίδιος δεν τη χρησιμοποιεί, κερδίζοντας χρήματα και προσφέροντας ευχάριστη διαμονή σε όσους την αναζητούν.

Στόχος του House2book.com είναι να ανοίξει μια νέα σελίδα στο χώρο του τουρισμού. Επιθυμεί να εγκαινιάσει μια καινούρια εποχή, όπου ο καθένας θα αναζητά αληθινή εμπειρία διακοπών εύκολα και με ασφάλεια μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του.

Το House2book.com κάνει τις διακοπές μας να μοιάζουν “σαν στο σπίτι μας”!

Για περισσότερες πληροφορίες: +302118001118,

[email protected]

www.facebook.com/House2book
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ