2013-07-02 11:19:05
Φωτογραφία για Στη φυλακή ο 30χρονος που πυρπόλησε τοξικομανή
Προφυλακιστέος κρίθηκε τη Δευτέρα, μετά την απολογία του σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης, ο 30χρονος, που κατηγορείται ότι πυρπόλησε 32χρονο τοξικομανή στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Ο κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απολογούμενος επικαλέστηκε απώλεια μνήμης, λόγω της λήψης ναρκωτικών ουσιών σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ.

Τελικά, ο ανακριτής,με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.

Στο μεταξύ, ο ανακριτής έχει διατάξει πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κατηγορούμενος κατά την τέλεση της πράξης του βρισκόταν υπό την επήρεια εξαρτησιογόνων ουσιών.

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, μετά από διαπληκτισμό - πιθανότατα για ναρκωτικά - μεταξύ δράστη και θύματος.

Πάνω στη λογομαχία ο 30χρονος φέρεται, ότι περιέλουσε το θύμα με εύφλεκτο υγρό, και στη συνέχεια ότι το πυρπόλησε με αναπτήρα.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης, φέροντας σοβαρά εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

directnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ