2013-07-02 10:54:04
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ... ΝΤΕΪΒΙΣ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ... ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΜΠΡΑΟΥΝ
Την ώρα που προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό αποτελούν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Έισι Λο, οι πρωταθλητές Ευρώπης προχωρούν και άλλες περιπτώσεις. Σε καλό δρόμο του Μαυροκεφαλίδη, υπό προϋποθέσεις θα απασχολήσει ο Ντέιβις, στα υπόψη ο Μπράουν.

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει όλο και περισσότερο στην απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Θεωρείται δύσκολο ο Έλληνας διεθνής να βρει στην αγορά κάποια πολύ καλύτερη πρόταση από αυτή των πρωταθλητών Ευρώπης (1 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια) που παράλληλα θα του προσφέρει τη δυνατότητα να παίξει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο μετά από δύο χρόνια στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Όσον αφορά στην πλαισίωση της φροντ λάιν, μετά την προσθήκη του Σέντρικ Σίμονς και με δεδομένο ότι αποχώρησαν οι Χάινς, Πάουελ και Σερμαντίνι, ενώ μένει ο Μαυροειδής (για τη θέση «4» υπάρχουν Πρίντεζης και Πέτγουεϊ), ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ξένο σέντερ που θα γίνουν... δύο αν δεν έρθει ο Μαυροκεφαλίδης. Ψηλά στη λίστα είναι ο Πολ Ντέιβις, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσεο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά ο Αμερικανός σέντερ θα απασχολήσει πραγματικά μόνο αν μείνει ελεύθερος από τη Χίμκι, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο.


Για την ενίσχυση της περιφέρειας και εφόσον αποχωρήσει ο Σπανούλης ίσως εξεταστεί η λύση του Μπόμπι Μπράουν. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Ευρωλίγκας έκανε πράγματα και θαύματα με τη Σιένα. Ο 29χρονος Αμερικανός (1,88μ.) είχε 18,8 πόντους (89% βολές, 47,2% δίποντα, 34,4% τρίποντα), 5,3 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Ιταλία, όπου πανηγύρισε το νταμπλ, είχε 17,3 πόντους (81,5% βολές, 46,9% δίποντα, 36,1% τρίποντα), 3,5 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

* Ο Στράτος Περπέρογλου έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, αλλά αναμένεται να του προταθεί μικρή μείωση συμβολαίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ