2013-07-02 10:12:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Μια εκπληκτική συναυλία για τα 10 χρόνια Νίκος Βέρτης! - Δείτε φωτο-video
Ήταν μια μαγευτική βραδιά και ένας καλλιτέχνης που «άκουγε» τα θέλω του κοινού!

Ο Νίκος Βέρτης "ταρακούνησε" την Πάτρα και ξεσήκωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του, που κατέκλυσαν τον χώρο της συναυλίας, στην Ακτή Δυμαίων.

Ήταν ένα πρόγραμμα που διήρκησε περισσότερο από 3 ώρες “χορταστικό” χωρίς να γίνει βαρετό και που η επιτυχία φάνηκε στο χειροκρότημα του κοινού.

Ο Νίκος Βέρτης μετά από 10 χρόνια δισκογραφικής πορείας βρέθηκε στην Πάτρα στον 2ο σταθμό περιοδείας του, φέτος το καλοκαίρι και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Μια εκπληκτική παραγωγή, με ήχο που έφτανε στο κέντρο της Πάτρας, με φώτα που έκαναν την νύχτα… μέρα και τους κατάλληλους ανθρώπους που συνεργάστηκαν για το αποτέλεσμα που άξιζε την πολυετή αναμονή των φαν του Βέρτη στην Πάτρα.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ (01/07) ο Νίκος Βέρτης στην σκηνή, με την νέα του επιτυχία «Αδιαφορείς» και το κοινό με το πιο θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκε τον αγαπημένο τραγουδιστή.


Δεν έφυγε λεπτό από τη σκηνή!

Έμεινε να τραγουδάει διαχρονικές επιτυχίες με την υπέροχη φωνή του και να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές του.

Ευδιάθετος και με αμείωτο κέφι τραγουδούσε, χόρευε και ξεσήκωνε το κοινό του.

Τόσο η αρένα όσο και οι ειδικά διαμορφωμένες κερκίδες με τους καναπέδες γέμισαν με κόσμο που δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να τραγουδάει δυνατά, να χειροκροτεί και να χορεύει!

Ήταν σίγουρα από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του, που τόσο ο Νίκος Βέρτης όσο και οι Πατρινοί θα την θυμούνται για πάντα!

Πηγή: patrasevents.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Τρόϊκα σφίγγει τη θηλιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η "Τρόϊκα" σφίγγει τη θηλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ