2013-07-02 09:44:20
Φωτογραφία για Και του χρόνου Λο στον Ολυμπιακό
O Σίμονς ανακοινώθηκε και ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από την υπόθεση Σπανούλη, θέλει να κλείσει όλες τις άλλες εκκρεμότητές του. Γι αυτό δεν αποκλείεται ο επόμενος Αμερικανός που θα ανακοινωθεί να είναι ο Έσι Λο, με τον οποίο όλα δείχνουν ότι επίκειται ανανέωση της συνεργασίας

Ανεξάρτητα με την υπόθεση Σπανούλη, με τον οποίο ακόμη οι συζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει, ο Ολυμπιακός αρχίζει και κλείνει σιγά-σιγά τα κενά του. Και μετά τον Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος ανακοινώθηκε την Δευτέρα, αλλά και τον Μπρεντ Πετγουέι, αναμένεται και τρίτος Αμερικανός. Όχι κάποιος καινούργιος, αλλά ο ... Έισι Λο.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέγγιση και όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο Λο είναι ένας βασικός κρίκος των επιτυχιών του Ολυμπιακού, ο Μπαρτζώκας εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο του, την ικανότητά του στον χειρισμό της μπάλας, τις εκτελεστικές δυνατότητες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο.


Η απώλειά του, άλλωστε, στους τελικούς του πρωταθλήματος είναι δεδομένο ότι έπαιξε ρόλο και στην εξέλιξη της2 σειράς, που στοίχισε στον Ολυμπιακό τον τίτλο.

Επίσης, ο Λο θεωρείται εξαιρετικός παρτενέρ του Σπανούλη κι ίσως να είναι κι αυτός ένα επιπλέον λόγος να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Αμερικανό. Να πειστεί, δηλαδή, ο αρχηγός ότι το "ερυθρόλευκο" ρόστερ παραμένει ισχυρό και εν όψει της νέας χρονιάς.

Η κίνηση, πάντως, σε συνδυασμό με την απόκτηση των Πετγουέι και Σίμονς, δείχνει και την πρόθεση του Μπαρτζώκα να κάνει τον Ολυμπιακό ακόμη πιο γρήγορο, δυναμικό και με μεγαλύτερη ενέργεια μέσα στο παρκέ...
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ