2013-07-02 09:00:04
Φωτογραφία για ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΡΑΤΣ!
Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε συμφωνία με την Ουκρανή κεντρική Όλγα Τρατς για την παραμονή της στους νταμπλούχους Ελλάδας. Εμπόδιο η προφορική της συμφωνία με την πολωνική Λοτζ Η Όλγα Τρατς θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα την ξένη κεντρική της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", ήρθαν σε συμφωνία με την έμπειρη Ουκρανή κεντρική, η οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου και υπήρξε από τις σημαντικότερες μονάδες της «αρμάδας» του Τέλη Σωτήρχου προς την κατάκτηση του επικού νταμπλ και παρθενικού στην ιστορία του τμήματος!

Μοναδικό... «αγκάθι» για τη ολοκλήρωση της παραμονής της Τρατς στο Λιμάνι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, αποτελεί η προφορική της συμφωνία με την πολωνική Μπουντοβλάνι Λοτζ, με την οποία ωστόσο δεν έχει υπογράψει.

Η Ουκρανή παίκτρια από την πλευρά της έχει εκφράσει εδώ και καιρό την έντονη επιθυμία της να φορέσει και την επόμενη σεζόν τα ερυθρόλευκα και σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του Ολυμπιακού τόνισε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι θα αναλάβει η ίδια να διευθετήσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την πολωνική ομάδα και αυτόματα να ανοίξει ο δρόμος για την παραμονή της στους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ