2013-07-02 06:04:37
Φωτογραφία για Σάλος με τη Λόπεζ: Τραγούδησε Χρόνια Πολλά σε δικτάτορα!
Η Λατίνα σταρ προκάλεσε την οργή των θεατών, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της σε εκδήλωση της κινεζικής εταιρείας πετρελαίου προς... τιμήν στελεχών της κυβέρνησης του Τουρκμενιστάν, με τις αλά Μέριλιν Μονρόε ευχές της στον δικτάτορα της χώρας.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε ως άλλη Μέριλιν Μονρόε "Χρόνια Πολλά" για τα γενέθλια του προέδρου του Τουρκμενιστάν, Γκουρμπανγκούλ Μπερντουμουκχανεντόφ, ο οποίος ήταν παρών στη συναυλία, προκαλώντας το μένος των θεατών.

Ο λόγος;

Ο Μπερντουμουκχανεντόφ θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς δικτάτορες με το καθεστώς να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο βάναυσα και αυταρχικά για το λαό. Βασανισμοί πολιτικών κρατουμένων, αυθαίρετες συλλήψεις, συνεχής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν θέσει την κυβέρνηση του Τουρκμενιστάν στη μαύρη λίστα ολόκληρου του πλανήτη.

Ως εκ τούτου, η εν λόγω εμφάνιση της Λατίνας σταρ εξόργισε το κοινό που παρευρισκόταν στην εκδήλωση, ενώ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ.


Τελικά, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ο εκπρόσωπος της 43χρονης σταρ έσπευσε να απολογηθεί εκ μέρους της και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τονίζοντας πως η JLo αν γνώριζε πως η εκδήλωση θα είχε πολιτικό χαρακτήρα δεν θα συμμετείχε.

"H Τζένιφερ Λόπεζ και άλλοι καλλιτέχνες κλήθηκαν να εμφανιστούν σε μια ιδιωτική εταιρική εκδήλωση για την China National Petroleum Corporation, που έγινε για τα στελέχη της κυβέρνησης του Τουρκμενιστάν.

Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν μια κυβερνητική ή πολιτική εκδήλωση. Οι εκπρόσωποί της είχαν ελέγξει τις λεπτομέρειες και δεν υπήρχε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε είδους. Σε άλλη περίπτωση η Τζένιφερ δεν θα είχε αποδεχθεί την πρόσκληση.

Η China National Petroleum Corporation υπέβαλε την αίτηση για "χαιρετισμό γενεθλίων" , ένα λεπτό πριν η Τζένιφερ βγει στη σκηνή. Αυτό δεν προβλεπόταν στο συμβόλαιό της. Το έκανε από ευγένεια" ανέφερε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ