2013-07-01 15:04:04
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ...
Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό απευθύνει η ΠΑΕ με τα νέα διαρκείας που κυκλοφόρησαν σε μειωμένες τιμές, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο διευθ.επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κ.Καραπαπάς.

Ένα γεμάτο γήπεδο, με πολλές οικογένειες και παιδιά στις κερκίδες, αλλά σε τιμές προσιτές για κάθε βαλάντιο προσφέρει ο Ολυμπιακός με τα νέα εισιτήρια διαρκείας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ στάθηκε στις εκπτώσεις και τα ειδικά πακέτα για τις οικογένειες και τις ευπαθείς ομάδες που καθιερώνονται, ενώ τονίζει πως στόχος του συλλόγου είναι βρεθεί πιο κοντά στον κόσμο του.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Μιχάλη Λεάνη για:

-τις τιμές των διαρκείας και τα ειδικά πακέτα: «Είναι μια μείωση που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πρόκειται για πραγματική μείωση και από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει
. Φτάνει το 20% και σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και το 30% η μείωση. Υπάρχουν πολλές καινοτομίες με τα νέα εισιτήρια διαρκείας, όπως η οικογενειακή κερκίδα. Εκεί θα υπάρχει συγκεκριμένο εισιτήριο και θα μπορεί κάποιος να φέρει το παιδί του ή τη σύζυγό του. Ένας ενήλικος με το παιδί του θα πληρώνει 290 ευρώ για την κερκίδα αυτή και να πληρώνει σε δώδεκα άτοκες δόσεις. Αυτό είναι για 17 ματς πρωταθλήματος, για Κύπελλο, φιλικά, για Champions League, Champions League Νέων, το Next Gen αλλά και τη φιέστα. Δημιουργήσαμε για πρώτη φορά την κερκίδα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπου θα υπάρχουν φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχοι, άτομα με αναπηρίες και ευπαθείς ομάδες με σημαντική έκπτωση. Θέλουμε να βοηθήσουμε σε μια στιγμή που είναι κρίσιμη για όλους. Πάντως ο Ολυμπιακός δεν περιμένει τα διαρκείας για να ευαισθητοποιηθεί. Έχει κοινωνική δράση 365 μέρες το χρόνο. Θα υπάρχει μία έκπτωση 10% πέραν της γενικής έκπτωσης αν κάποιος έχει διαρκείας για δέκα σερί χρόνια».

-το στόχο για τα διαρκείας: «Στόχος μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο, να έρθει ο κόσμος στο ‘Καραϊσκάκη’ με το παιδί του. Τα παιδιά γίνονται μια ομάδα επειδή πηγαίνουν στο γήπεδο. Εκεί τα βαφτίζουμε. Πρόκειται για το πιο ασφαλές και σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα. Μπορεί να έρθει η οικογένεια και να παρακολουθήσει ένα καλό θέαμα. Αν γεμίσουμε το ‘Καραϊσκάκη’ θα ενισχύσουμε και τον Ερασιτέχνη, που η μεγαλύτερη πηγή εσόδων του είναι τα εισιτήρια της ΠΑΕ, πέρα από τη συνδρομή των μελών που είναι απαραίτητη. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα που αγαπάει. Είτε να δει ένα ματς πληρώνοντας 10 ευρώ είτε να πάρει εισιτήριο VIP. Σημαντική είναι η βοήθεια όλων. Έχω δει ανθρώπους που έχουν οικονομική δυνατότητα να παίρνουν 50 διαρκείας και να τα μοιράζουν στην Κοκκινιά, το Κερατσίνι και στις άλλες γειτονιές. Αυτό θα πει αγάπη για τον Ολυμπιακό. Κι εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τους φιλάθλους μας κοντά στην οικογένεια του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ