2013-07-01 14:14:04
Φωτογραφία για Κάνουμε τον σταυρό μας και οπλιζόμαστε με υπομονή στο Καταφύγιο Ναυπακτίας
Θλίψη, θλίψη και μόνο θλίψη. Τα ορεινά χωριά της Ναυπακτίας αργοπεθαίνουν και κανείς αρμόδιος δεν φαίνεται να συγκινείται. Ο ορεινός όγκος της Ναυπακτίας και ιδιαίτερα το Καταφύγιο Ναυπακτίας ζει το δικό του δράμα.

Το δράμα της εγκατάλειψης και της ερήμωσης. Δεν χωράει αμφιβολία πως αρκετά χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας οδηγούνται αμετάκλητα στην οριστική απαξίωση και την ερήμωση τους. Σε λίγα χρόνια όπως πάμε, δεν θα μπορεί να τα διασχίζει κανείς.

Εμείς όμως αγαπάμε τον τόπο μας τον στηρίξουμε με κάθε τρόπο και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας, έως ότου αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις των πολιτικών μας, μήπως επιτέλους κάνουν κάτι για να ανακόψουν αυτή την κατάντια.

Οι εκάστοτε τοπικοί άρχοντες, Περιφερειάρχης, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος έχουν τεράστιες ευθύνες για το χαμηλό επίπεδο υποδομών στο Καταφύγιο και τώρα όλοι μαζί θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, ότι έχουν ιερό χρέος να συμβάλουν από κοινού για την αναγκαία βελτίωση των τεχνικών και κοινωνικών υποδομών, που σήμερα είναι σε μαύρο χάλι.

Δεν θα γράψω κάτι άλλο γιατί αρχίζω να νοιώθω οργή αλλά πριν κλείσω αυτή την επιστολή θα ήθελα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που αποκομίζω όταν χρησιμοποιώ τον καρόδρομο στα αμωρανίτικα βράχια.

Αφιερώνω τις φωτογραφίες σε όλους εσάς που λέτε ότι έχετε κάνει έργα υποδομής στο Καταφύγιο και λέτε ότι δεν φταίτε εσείς αλλά οι "ΑΛΛΟΙ".

katafigio-amorani.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ