2013-07-01 13:37:51
Φωτογραφία για Η Αγγελοπούλου υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖA …. Είδηση ή προβοκάτσια…???
Όπως και ν έχει.., το θέμα διεγείρει φαντασίες.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, ουδέποτε έκρυψε τις μύχιες σκέψεις της για να αναμειχθεί στα πολιτικά πράγματα της χώρας. 

Άλλοτε ως κους-κους πολιτικοδημοσιογραφικό, άλλοτε ως έντεχνη διαρροή, η πρώην πρόεδρος για τους Ολυμπιακούς του 2004, ήταν υποψήφια…, υποψήφια πρόεδρος της Δημοκρατίας, άλλοτε υποψήφια…, αρχηγός κόμματος…!!! Τώρα προβάλλει από συγκεκριμένα κέντρα ως υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με την υποστήριξη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ως μνηστήρας του θώκου του πρώτου Δήμου της χώρας έχει « παίξει » και στο παρελθόν, είτε με τη στήριξη Σημίτη, είτε με την υπόδειξη του Κώστα Καραμανλή, είτε ως ανεξάρτητη προσωπικότητα με διακομματική προώθηση.

Στην παρούσα φάση επανέρχεται το σενάριο που στηρίζεται και στις σχέσεις που έχει ο γιος της με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ…!!! Είναι όντως ευφάνταστο….!!! Και όντως καλά δομημένο…!!!


 Οι καλές σχέσεις της οικογένειας με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όντως αναζητεί υποψηφιότητα για την πόλη της Παλλάδας Αθηνάς που να κάνει το μπάμ.

Η κ. Αγγελοπούλου κάθεται…, στα κάρβουνα, κατά την λαϊκή ρήση.

Παρά τα όσα γράφονται…, ή ψιθυρίζονται, όλα θα αποφασιστούν στο διάστημα αμέσως μετά της Παναγίτσες. Τον 15 Αύγουστο…!!!

Θα συζητηθούν πολλά στις ταβέρνες και τις παραλίες της ωραίας ελληνικής επαρχίας και αφού συνδυαστούν με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, θα βγούν και τα ονόματα στα φόρα…!!! 

 Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ