2013-06-30 20:00:07
Φωτογραφία για ΚΕΡΑΥΝΟΙ... ΑΠΟ ΧΑΜΙΛΤΟΝ!
Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον ήταν οι δυο άτυχοι στο Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν με το πιλότο της Mercedes να αφήνει αιχμές για τα κλαταρίσματα στον αγώνα, ρίχνοντας βέλη και στη FIA, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο Γερμανός πιλότος αφήνει πίσω του τον αγώνα... Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνιζε πως η ομάδα του θέλει ακόμα δουλειά! Ο Μαρκ Γουέμπερ, για τον οποίο η 2η θέση είχε συναισθηματική αξία, αφού αυτός ήταν ο τελευταίος του αγώνας στο Σίλβερστοουν, ανέφερε πως ο Ρόσμπεργκ ήταν πολύ γρήγορος και άξιζε τη νίκη!

Ο Λιούις Χάμιλτον, που είδε το ελαστικό του να κλατάρει ενώ οδηγούσε την κούρσα, ανέφερε: «Αυτό είναι απαράδεκτο. Κάναμε δοκιμές για να βελτιώσουμε τα ελαστικά και είχαμε τέσσερα κλαταρίσματα, είναι απαράδεκτο. Είναι χάσιμο χρόνου να μιλάμε για τη FIA. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, μπράβο στους μηχανικούς. Κρίμα για το ελαστικό».

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull) ο οποίος έμεινε από κιβώτιο, δέκα γύρους πριν την καρό σημαία, ενώ οδηγούσε την κούρσα, υπογράμμισε: «Η πέμπτη ταχύτητα είχε σπάσει, οπότε δεν ήταν δυνατό να συνεχίσω. Ήταν ωραίος αγώνας για να παίρναμε τη νίκη. Ήταν δύσκολο να καταλάβω ενώ ήμουν μέσα στο μονοθέσιο να καταλάβω τι πήγαινε στραβά. Θα επιστρέψουμε την επόμενη σεζόν και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Ο Φερνάντο Αλόνσο, που ανέβηκε τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ εκκίνησε από την ένατη θέση, ανέφερε: «Στον αγώνα κατάφερα να κερδίσω έξι θέσεις. Ήμασταν άτυχοι καθώς είχαμε θέμα με τα ελαστικά, όπως βέβαια οι περισσότεροι πιλότοι. Ωστόσο, στο τέλος είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους βαθμούς που πήραμε και που μειώνουμε τη διαφορά μας στο πρωτάθλημα των πιλότων. Έχουμε πολύ καλή δουλειά να κάνουμε. Σαν ομάδα είμαστε ενωμένοι με πνεύμα συνεργασίας. Με το κλατάρισμα του Πέρες φοβήθηκα, ευτυχώς δεν με χτύπησε κάποιο θραύσμα».

Ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος πήρε μια πολύ καλή θέση (2η) και για την ομάδα του υπογράμμισε ότι κοιτά πλέον τον επόμενο αγώνα. «Μόνο δύο με τρεις φορές έχω εκκινήσει καλά. Στον πρώτο γύρο είχα μία ατυχία, αλλά αλλάξαμε την αεροτομή και κατάφερα να έχω καλό ρυθμό. Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα κανένα άλλο πρόβλημα και ανέβηκα στο βάθρο στο τελευταίο μου γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Ρόσμπεργκ πραγματικά ήταν πολύ γρήγορος, αν είχα περισσότερη τύχη θα μπορούσα να τον πιέσω περισσότερο. Ωστόσο, άξιζε τη νίκη. Τώρα κοιτάζω τον επόμενο αγώνα, εκεί που θα ήθελα να πανηγυρίσω τη νίκη», δήλωσε ο Αυστραλός πιλότος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιχείρηση γέλιο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιχείρηση γέλιο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ