2013-06-30 18:27:21
Φωτογραφία για lagazettedufennec.com : Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Σε μια... αποκάλυψη προχωρούν οι Αλγερινοί κσι συγκεκριμένα σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "lagazettedufennec.com", η οποίοσ τονίζει ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ θα φύγει από τον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε μια από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Το δημοσίευμα έχει γραφτεί με βάση πληροφορίες των Αλγερινών και αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο Τζιμπούρ θα φύγει από τον Ολυμπιακό», γράφει το κείμενο και συνεχίζει «Μετά από οκτώ χρόνια στην Ελλάδα, όπου κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους, ο Ράφικ Τζιμπούρ θα φύγει πιθανότατα από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με δική μας πληροφόρηση. Ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν να βρουν τον διάδοχό του, ο Αλγερινός στράικερ, για τον οποίο ενδιαφέρονται ομάδες από την Τουρκία, τη Γερμανία και τη Γαλλία, σκέφτεται τις προσφορές που έχει», ενώ στη συνέχεια τονίζει:

«Η αθηναϊκή ομάδα δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και ελπίζει να βγει κερδισμένη από την πώληση του κορυφαίου της σκόρερ. Ενώ είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του τον Ιανουάριο για τρεις ακόμα σεζόν, ο παίκτης θα καταλήξει ελεύθερος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ