2013-06-30 17:32:11
Φωτογραφία για pagina12.com.ar : ΔΕΛΕΑΡ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΑ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Τσόρι Ντομίνγκες. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις σχετικά με αυτό το θέμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, το Champions League αποτέλεσε δέλεαρ για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θα μπορούσε να πει όχι στην κορυφαία διοργάνωση της «γηραιάς ηπείρου».

«Ο Αργεντινός Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκες, που έπαιξε σε Κίλμες και Ρίβερ Πλέιτ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να αφήσει την ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο και να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 32χρονος έχει επίσης πρόταση από τη Μάλαγα της Ισπανίας, αλλά η πιθανότητα να παίξει στο Champions League αποτέλεσε δέλεαρ», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Να θυμίσουμε ότι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο της «Θύρας 7» το Σάββατο, παραδέχθηκε ότι από την διοίκηση των ερυθρόλευκων θα γίνει ότι πρέπει για να κλείσουν θετικά οι περιπτώσεις των Ντομίνγκες αλλά και Αμαλφιτανό…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ