2013-06-30 15:47:03
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ και Βορίδης... Ιούνιος 2013
Γράφει ο Ιωαννης Β. Δημοκωστας, δικηγορος

Αντικειμενικα, μπορει ο Βοριδης να ανηκε και να ανηκει ακομη στην δεξια αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ο Ανδρεας υπερχρεωσε την Ελλαδα με ονειρα ανεκπληρωτα και οι... οικονομικες επιβαρυνσεις που δυναστικα σημερα βαρυνουν και για πολλα χρονια τη ζωη των Ελληνων.

Οι κυβερνητες προστατευουν τη ζωη των πολιτων και δεν εκτιθενται σε ειδικα δικαστηρια και υπονοιες κακοδιοαχειρησης με παμπερς,και καταλυση των θεσμων και της οικογενειας Λιανη και αλλα.

Η συσσωρευση ολων αυτων μαζι δεν του παρεχει αλλοθι οτι καταφερε επιτυχως να υλοποιησει το ….οραμα μελλοντος που υπεσχεθη και εκανε χαλια τα κοινα ,τα οποια ποτε δεν πηρε στα σοβαρα υπηρετωντας τους πολιτικους μηχανισμους και τα στελεχη του κομματος του.

Αυτοι οι μηχανισμοι σημερα αμυνονται για τον αποστιγματισμο του (ενώ τα πρώην στελέχη του π.χ. μπέης τον αποκήρυξαν) δια δηλωσεων δημητρη καρυδη.


Για ολους εμας που πληρωνουμε σημερα τις ….κακοτεχνιες του, η παρεμβαση αυτη αποτελει αστοχη εμμεση παραδοχη της επέμβασης κομματικης γραμμης του κομματος και των ευπροσβλητων στελεχων, που ο σημερινος αρχηγος με επιτυχια αναβαθμιζει σε κομμα εξουσιας, βημα-βημα, βαλομενος απο το ποαλαιοκομματισμο του πασοκ.

Ας μη συνεχιστει αυτη η αστοχη ανταπαντηση χωρις νοημα αφου το παρελθον εφυγε και ο κοσμος του 2013 για το συγκεκριμενο κομμα εχει οπαδους στο 6% το πολυ με εκπεφρασμενη αποψη για το ποιος τους υπερχρεωσε. η εμμονη περι του αντθιθετου δειχνει ελλειψη ρεαλισμου και αντικειμενικοτητας.

Προσοχη…..
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ