2013-06-30 11:20:12
Φωτογραφία για ΓΚΑΛΕΤΙ : ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ! ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΛΕΟΝ ΥΓΙΗΣ...
Δώρο ζωής χαρακτήρισε το γεγονός ότι επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ έδειξε... ανυπόμονος για να πατήσει ξανά το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατάφερε να βγει νικητής από τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του και πλέον δείχνει έτοιμος μετά την περιπέτεια της υγείας του, να επιστρέψει στα γήπεδα.

Το μεγάλο... come back δεν θα έχει ερυθρόλευκο φόντο αυτή τη φορά, αλλά ασπρόμαυρο και συγκεκριμένα αυτό της φανέλας του ΟΦΗ, με τον ίδιο να δηλώνει στο «Έθνος της Κυριακής» ότι: «Δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή που θα παίξω ξανά σε επίσημο αγώνα».

Συνεχίζοντας ο «Λούτσο» επισημαίνει πως: «Όπως κάθε τεχνίτης εξασκεί την τέχνη του ακόμα και όταν γίνεται 80 χρονών, έτσι κι εγώ δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο. Αρκεί να πάνε όλα καλά», ενώ την επιστροφή του στα γήπεδα τη χαρακτηρίζει:

«Ένα δώρο ζωής δεν είναι αυτό, αν σκεφτεί κανείς πως έφυγα από τον Ολυμπιακό; Και θα ξαναπατήσω σ' αυτό το γήπεδο πλέον υγιής... Πέρασα όμορφα χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να τα ξεχάσω. Κι ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της ομάδας που στάθηκε στο πλευρό μου σ' αυτή την περιπέτεια».

Όταν ωστόσο σταματούσε... απότομα το ποδόσφαιρο πριν από 3,5 χρόνια, ούτε που μπορούσε ο Αργεντινός να φανταστεί ότι θα είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί. «Έχω οικογένεια και υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο», καταλήγει ο 33χρονος χαφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 1908....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 1908....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ