2013-06-30 09:12:07
Φωτογραφία για Oργιάζουν οι παιδόφιλοι στην Πάτρα αλλά η Αστυνομία... κινείται στα «τυφλά»
Την ώρα λοιπόν που 800 και πλέον παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, αρκετοί εξ αυτών και στην Πάτρα, έρευνες δείχνουν ότι ένα στα δέκα παιδιά έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι βιαστές ήταν άτομα του στενού περιβάλλοντος. Κάθε μέρα γίνεται στην Ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το 60% των παιδόφιλων στρέφεται σε αγοράκια ηλικίας από 7 μέχρι 16 ετών και το 40% σε κοριτσάκια ηλικίας από 8 έως 15 ετών.

Οι περιπτώσεις παιδιών που παγιδεύτηκαν στα δίχτυα «ηλεκτρονικών αρπακτικών», τα οποία όχι μόνο κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και διασύρθηκαν στο Διαδίκτυο, αλλά έγιναν και αντικείμενα εμπορικής εκμετάλλευσης, είναι εκατοντάδες.

Στην Πάτρα τον τελευταίο μήνα παρατηρήθηκαν 4 περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων από γονείς ή συγγενικά πρόσωπα και μία περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού από άνδρα - φίλο της οικογένειας
. Επίσης, τα τελευταία τρία χρόνια στην Πελοπόννησο βοσκός είχε εγκαταστήσει το στρατηγείο του σε στάνη και μέσω ειδικών ιστοσελίδων ερχόταν σε επαφή με παιδόφιλους από όλο τον κόσμο ανταλλάσσοντας σκληρό υλικό. Το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην έφοδο στο μαντρί του δράστη, εντόπισε κάτω από την κάπα του το laptop τη στιγμή μάλιστα που έκανε ανταλλαγή αηδιαστικών αρχείων με πρωταγωνιστές παιδάκια. Σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος Φυσικά τα τραύματα που προκαλούνται στις ψυχές αυτών των παιδιών τούς ακολουθούν για μια ολόκληρη ζωή και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια και υπομονή από την οικογένεια και τους αρμόδιους φορείς για να τα κάνουν να σταθούν στα πόδια τους και να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Στο μεταξύ η η Αστυνομία κινείται στα τυφλά, σε ό,τι έχει να κάνει με την τύχη των παιδεραστών μετά τη σύλληψη και τον σχηματισμό δικογραφίας από την Ασφάλεια, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές για τη μετέπειτα πορεία τους. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν γνωρίζουν αν οι δράστες καταδικάζονται, ποια είναι η ποινή τους, σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα οδηγούνται, αν και πότε παίρνουν άδειες και, το κυριότερο, πότε αποφυλακίζονται.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΪΝΣ : ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΪΝΣ : ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ