2012-04-05 23:16:43
Φωτογραφία για VIDEO: Ξύλο και ιπτάμενα τραπέζια στην ψηφοφορία για το βιοαέριο στην Τρίπολη
Οι απίστευτες εικόνες που θυμίζουν αμέρικαν μπαρ εκτυλίχθηκαν στο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης κατά την ψηφοφορία στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, για την γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας βιοαερίου, στην θέση Μπέλμπερη Μαντινείας.

Αγρότες και κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στην εγκατάσταση της μονάδας βιοαερίου είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο μέσα κι έξω από το πνευματικό κέντρο εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους, ενώ εκεί βρισκόταν και ισχυρή αστυνομική δύναμη, η όποια έμεινε απλά να παρακολουθεί τις ..σκηνές που είναι βγαλμένες από ταινίες γουέστερν.

Το απόγευμα και κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για το συγκεκριμένο θέμα, όταν διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης άλλαξαν θέση, σε σχέση με αυτή που είχαν την περασμένη Δευτέρα και στήριξαν την πρόταση του περιφερειάρχη, που ήθελε την έγκριση της μελέτης, μια ομάδα προπηλάκισε περιφερειακούς συμβούλους, αναποδογύρισε τα έδρανα και όπως θα δείτε στα βίντεο που φιλοξενούν τοπικά μέσα του διαδικτύου, τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά.

Λόγω των επεισοδίων η συνεδρίαση διακόπηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ ένας πολίτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρίπολης. Από τον χώρο των επεισοδίων έγιναν 5 προσαγωγές.
prionokordela.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ