2013-06-29 15:27:06
Φωτογραφία για Ένα δώρο περιμένει τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν τα διαρκείας του Aπόλλωνα
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας του Απόλλωνα Πάτρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με σημαντικές προσφορές για τους φιλάθλους.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας έχει ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περσινής περιόδου ότι μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις τους και την επόμενη χρονιά, με το ισχύον αντίτιμο, αρκεί να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013.

Μια ακόμα προσφορά για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι ότι με την αγορά τους θα παραλαμβάνουν και το βιβλίο "Πατραϊκό μπάσκετ, μια διαδρομή μέσα στο χρόνο" του παλαίμαχου αθλητή και μέλους προηγούμενων διοικήσεων του συλλόγου, Αλέκου Δημητριάδη.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Αλ. Δημητριάδης, δήλωσε σχετικά με την προσφορά του προς τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου:

«Θέλω με τον τρόπο μου να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει ο νέος Απόλλων Πάτρας για να εμπεδώσει στους φιλάθλους την υγιή εικόνα του Μπάσκετ και του Αθλητισμού».


Ο Αλ. Δημητριάδης πρόσθεσε ότι θεωρεί σημαντικό να βρίσκεται το βιβλίο του στις βιβλιοθήκες των Πατρινών που αγαπούν το άθλημα και παρακολουθούν την αγωνιστική προσπάθεια του Απόλλωνα Πάτρας.

Στο βιβλίο καταγράφεται χρόνο με το χρόνο η πορεία του Απόλλωνα και των υπόλοιπων ιστορικών ομάδων μπάσκετ της Πάτρας. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, ο αναγνώστης συναντάει ιστορίες γέλιου και αναμνήσεων με πρωταγωνιστές αθλητές, παράγοντες, προπονητές και διαιτητές που πέρασαν από τα γήπεδα της πόλης.

Η συγκέντρωση του υλικού και η συγγραφή του βιβλίου διήρκεσε τρία χρόνια, «για να μαθαίνουν οι νέοι και να μη ξεχνούν οι παλιότεροι».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο από τα βιβλιοπωλεία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ