2013-06-29 11:11:54
Φωτογραφία για Tόνυ Μαυρίδης: Ζούσα μόνο για την Έλενα
Για το χωρισμό του από την Έλενα Παπαρίζου αλλά και την αφοσίωσή του σε εκείνη μίλησε σε συνέντευξή του o Tόνυ Μαυρίδης, ο οποίος μπορεί σήμερα να δηλώνει ερωτευμένος ωστόσο πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα «Εspresso»: «Ο κόσμος πίστευε ότι είμαι ένας χαραμοφάης που απλώς έτρεχε πίσω από την Έλενα. Βέβαια ίσως να φταίω κι εγώ για αυτό γιατί δεν επεδίωξα να βγω μπροστά. Αν κοιτάξεις στους τοίχους γύρω σου θα δεις ένα σωρό χρυσούς δίσκους. Προφανώς η εταιρεία μου τους έδωσε γιατί δούλεψα σκληρά για αυτούς. Ναι, γράφω και μουσική, αλλά αν με ρωτήσεις μέχρι και πριν από λίγα χρόνια για τη δουλειά μου θα σου πω πως στόχος μου ήταν να κάνω την Έλενα νούμερο 1 και τα κατάφερα».

Ο Τόνυ Μαυρίδης μιλάει επίσης για την κατάθλιψη που πέρασε. «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλο αυτό που συνέβαινε με την showbiz. Για ένα διάστημα δεν είχα ζωή. Το μόνο που έκανα ήταν να γράφω μουσική. Ζούσα μέσα στο στούντιο και μου έφερνε εκεί η Έλενα ένα πιάτο φαγητό».

Όσο για το πώς το ξεπέρασε; «Δύσκολα και με τη βοήθεια ειδικού. Μου συνέστησε να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου, να αποβάλω το άγχος και να τρώω ό,τι θέλω χωρίς να πιέζομαι. Έτσι πήρα τα κιλά. Ήμουν πολύ fit πριν. Πραγματικά είναι σαν να παλεύεις με ένα τέρας».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ