2013-06-28 20:34:02
Φωτογραφία για Τ. ΧΑΪΝΣ : Ο ΚΑΪΛ ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΑΣΕΒΕΙΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!
Ο Τάιλερ Χάινς, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Περιστέρι, υπερασπίστηκε τον αδελφό του, Κάιλ, απέναντι σε οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον κατακρίνουν για την απόφαση του να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Για όλους εσάς που έχετε να πείτε κάτι κακό για τον Κάιλ και είστε ασεβείς, να σας ευλογεί ο Θεός και ευχαριστώ για την αρνητική υποστήριξη», έγραψε στην σελίδα του στο Facebook ο Τάιλερ Χάινς για τα σχόλια, που παρουσιάστηκαν εναντίον του αδελφού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πλήρες κείμενο στην σελίδα του Τάιλερ Χάινς στο Facebook:

«Προσπάθησα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης, αλλά τώρα δεν μπορώ. Όλοι οι οπαδοί που υποστηρίζουν τον αδερφό μου, Κάιλ Χάινς έχουν την αμέριστη εκτίμησή μου, αλλά όλοι αυτοί οι οπαδοί που κάποτε ήταν στο πλευρό του και τώρα μιλάνε άσχημα για την απόφασή του πρέπει να ηρεμήσουν για τα καλά.


Ο Κάιλ έδωσε το αίμα του, τον ιδρώτα του, τα δάκρυά του και σκληρή δουλειά τα δύο χρόνια που έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Ήταν μέλος μίας ιστορικής ομάδας, η οποία κέρδισε τρία πρωταθλήματα σε δύο χρόνια (2 ευρωπαϊκά, 1 ελληνικό). Αλλά υποθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι τα ξέχασαν ήδη.

Για όλους εσάς που έχετε να πείτε κάτι κακό για τον Κάιλ και είστε ασεβείς, να σας ευλογεί ο Θεός και ευχαριστώ για την αρνητική υποστήριξη.

Συνειδητοποιήστε όλη την ιστορία και τις λεπτομέρειες πριν μιλήσετε παιδιά. Ορισμένοι οπαδοί δεν βλέπουν ή δεν κατανοούν επειδή βλέπουν το παιχνίδι και πραγματικά τι συμβαίνει. Εσείς παιδιά μιλάτε άσχημα για εκείνον στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα social media και είναι κρίμα, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Η Ελλάδα είναι μία όμορφη χώρα, με υπέροχες αναμνήσεις και θαυμάσιους ανθρώπους και εξαιρετικούς οπαδούς και το μόνο που λέω είναι να μην ξεχνάμε το καλό που έκανε ο Ολυμπιακός τα δύο αυτά τελευταία χρόνια και αφήστε πίσω τα άσχημα λόγια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ